Hoe laat je nou je onderneming uitspringen van andere ondernemers? Door vlaggen kopen natuurlijk! Kies voor een professionele vlag met de merknaam erop voor de deur van je bedrijf, of ga de reclame richting op met een opvallende beachvlag. Hoe vlaggen kopen werkt, waar je dat doet, en wat je op een vlag zet lees je dan ook in deze blog! Een must-read voor elke ondernemer!

Waar kun je online vlaggen kopen??

Tja, het eerste probleem. Waar bestel je vlaggen. Gelukkig kun je tegenwoordig alles online vinden! Zo ook de vlaggen. Er zijn ontzettend veel websites in Nederland waar je vlaggen kunt bestellen. Er zijn ontzettend veel verschillende soorten en maten, dus weet goed wat je wilt voordat je gaat zoeken. Op deze manier raak je niet overrompeld door de hoeveelheid informatie. Daarnaast moet je ook kijken of je de vlaggen zelf kan bedrukken. Voor een onderneming is dit essentieel, want die wil natuurlijk zijn logo op de vlag zetten! Zoek gewoon even wat rond, en je vindt zo een geschikte website waar je wat kan bestellen. Zelf kwam ik Vlaggenclub.nl tegen. Op deze website verkopen ze gewone vlaggen die je kunt bedrukken, maar ook beachvlaggen. Daarnaast verkopen ze alle accessoires die je nodig hebt! Zo ben je met een bestelling helemaal klaar om je onderneming goed te promoten!

Vlaggen kopen: wat voor soorten zijn er allemaal?

Vlaggenclub.nl heeft heel erg veel keuze. Zo hebben ze alleen al de beachvlaggen in meerdere soorten verkrijgbaar! Ook hebben ze dus gewone vlaggen en vlaggenpalen die je permanent op een plek neerzet. Daarnaast kun je ook nog kiezen uit een reeks accessoires. Zo zijn er parasolvoeten, zware voetplaten, kruisvoeten met waterzak, en zelfs een grondboor waarmee je de vlag goed vastzet in de grond! Het is aan te raden om voor een goede voet te gaan als je voor een beachvlag kiest, want je vlag kwijtraken door de wind is wel het laatste wat je wilt.

Wat is nou goed om op zo’n vlag te zetten?

In principe kun je alles op zo’n vlag zetten. Mijn tips zijn: let op de kleur van de vlag, houd het simpel, en maak het catchy. Een vlag is een eyecatcher, dus de tekst er op moet ook opvallend zijn. Houdt de kleur van de vlag in de kleur van je logo, en gooi een pakkende slogan of kreet op de vlag! Zet er niet te veel tekst op, want door het waaien kan het dan slecht leesbaar worden! Houd dit laatste goed in je achterhoofd! En denk ook na wat jij als onderneming wilt uitstralen. Professionele vlaggen zijn misschien wat minder opvallend. Reclamevlaggen kunnen er dan wel weer echt uitspringen!