Soms is het super lastig om een cadeau te bedenken voor iemand. Het maakt niet uit of je diegene super goed kent. Want anno 2019, en voor je het weet anno 2020, heeft iedereen eigenlijk alles al. En dat maakt het alleen maar moeilijker. Dan is het alleen maar nog leuker om een persoonlijk cadeau te maken waar ze ook nog eens iets aan hebben. Want om gewoon geld te geven, of een cadeaubon, is ook niet altijd alles. Dus laat de creativiteit de vrije loop en kom met een eigen gemaakt iets aan. Niet geheel eigen gemaakt, en je hoeft er ook niet super creatief voor te zijn, maar je snapt het idee natuurlijk. Want het gaat om het gebaar en de moeite die je erin gestopt hebt. Nou tromgeroffel voor wat tips…

Foto’s op een magneetbord.

Natuurlijk heb jij met jouw beste vriend(in) super veel foto’s op jouw telefoon staan. Het zijn herinneringen die jullie samen hebben gemaakt, en elke foto heeft zo zijn eigen verhaal. En hoe leuk is het, wanneer je dat juist kan uitbeelden. Ga op zoek naar magneetborden, je hebt er maar een nodig maar wanneer je op dreef bent kan je er natuurlijk ook meer meenemen. Laat een foto, met een super leuk achtergrond verhaal waar jij stuk om gaat, uitprinten bij de Hema fotoservice. Nu is het alleen nog een kwestie van het uitschrijven van het verhaal. Op een papiertje die je op het magneetbord plakt, of misschien schrijf je het wel rechtstreeks op het bord, en dan de foto erbij. Met nog wat leuke versieringen en misschien nog een paar foto’s die linken aan het verhaal. En voilà jij hebt een super leuk cadeau wat gelijk een leuke aandenken is.

Een fotoalbum vol foto’s van jullie vriendschap.

Wanneer je al een aantal jaar bevriend bent, dan kom je om in de leuke foto’s. Hier kan je een super leuk fotoboek van maken. En dan ook gewoon de foto’s van het begin van de vriendschap, ook al is dat al jaren terug. De verandering is super leuk om te zien. Je hebt zo een heel album vol. Hebben jullie niet zoveel foto’s samen, omdat je ze gewoon vergeet te maken, dat heb je natuurlijk ook. Maar je hebt vast wel ergens een paar foto’s samen. Ben je nog creatief met tekst, dan kan je ervoor zorgen dat je jullie herinneringen mooi verwoord en zo ook wat jouw beste vriend(in) voor jou betekend. Nou de liefde kan niet op, en wedden dat er een ‘aaaah’ komt wanneer je dit geeft?