Heb je het weleens ergens over gehad voor de grap en het echt uitgewerkt? Voor Guiseppe en Domenico Giannattasio geldt van wel. Zij zijn de succesvolle oprichters van my brand. De twee Italiaanse mannen begonnen eerst met het verkopen van met logo’s bedrukte T-shirts zonder hier verder over na te denken. Al snel liep dat zo goed dat zelfs bekende Nederlanders in hun kleding te zien waren. Het merk bestaat dit jaar alweer tien jaar en doet het nog altijd erg goed. Zo zie je maar dat sommige grappen wel potentie hebben. In deze blog hebben we het over dit merk en wat je er allemaal kunt vinden.

Dit vind je bij my brand

De broers wilden vooral luxe en exclusiviteit voor hun merk.  Door hun grote voorraden was de service meer dan goed. En zo werden er steeds meer orders de deur uit gedaan. De collecties van my brand zijn zeer uitgebreid en worden vaker dan gemiddeld vernieuwd. Dit onderscheid het merk goed van zijn concurrenten. De uitgesproken kleding is echt een kenmerk van dit merk. Met glitter tot leuke print en redelijk basic items. Alles is te vinden bij my brand. Ook accessoires en dergelijke kun je in de collecties vinden.

Een keer iets anders

Dit merk lijkt zeker niet op alle andere merken. De shirts zijn erg uitgesproken en veel mensen ken my brand ook door deze ontwerpen. Toch blijken andere dingen ook erg populair te zijn. Zo hebben de mannen ook regelmatig petten in hun collectie die het goed doen. Heb jij ook al een pet van het merk aangeschaft? Zo niet dan is de tijd hier voor nu echt aangebroken. Dat je dat het bij de shirts en petten blijft dan heb je het goed mis. Zelfs spijkerbroeken van een hoge kwaliteit kun je vinden in de collecties van het merk.

Online bestellen

Ben je net als vele mensen voor jou ook helemaal gek van my brand? Je kunt de kleding gewoon online bestellen. Je hoeft dus niet eens je huis uit om een mooie outfit van het merk aan te kunnen. Wees hierbij wel geduldig , zodat je een weloverwogen keuze kunt maken voordat je spijt krijgt van je aankoop.Heb jij al een aantal kledingstukken van het merk? Als dit niet zo is, moet je heel snel naar een andere webshop gaan om de kleding meteen aan te schaffen. Je kunt immers niet achter blijven!