Laptoptassen zijn onmisbaar voor iedereen met een laptop. Als je je laptop veilig wilt vervoeren kun je niet zonder een goede, stevige laptoptas van uitstekende kwaliteit. Vooral mensen die veel reizen voor hun werk of studie en daarbij hun laptop meenemen zijn gebaat bij het gebruik van een laptoptas. Er zijn zo veel laptoptassen verkrijgbaar dat het soms lastig kiezen is. Wij hebben een selectie gemaakt van onze favoriete merken die laptoptassen verkopen. Hopelijk maakt dat het kiezen een stukje makkelijker!

DSTRCT laptoptassen

Om je laptopas goed te beschermen is DSTRCT een perfecte keuze. Deze stevige tassen zijn voorzien van alle gemakken en zien er ook nog eens heel mooi uit. De laptoptassen van DSTRCT zijn vooral gemaakt voor mensen met een stoere stijl. De meeste laptoptassen van DSTRCT zijn ook uitgerust met een crossbody band zodat je de laptoptas over je schouder kunt dragen. Een stuk comfortabeler dan een laptoptas in je hand.

Burkely

Burkely biedt laptoptassen van hoge kwaliteit voor een mooie prijs. Voor veel laptophouders zijn de laptoptassen van Burkely een absolute favoriet. De tassen van Burkely zijn goed in elkaar gezet en komen met handige compartimenten en extra organizers. Als je van een opgeruimde laptoptas houdt, zijn de tassen van Burkely zeker een goede keuze.

MICMAC bags

MICMAC bags maakt laptoptassen van hoge kwaliteit leer zoals rundleer. De MICMAC tassen zijn verkrijgbaar in prachtige kleuren en modellen. Mijn persoonlijke favoriet is de MICMAC Oklahoma laptoptas in het bruin. Deze tas is erg fijn in gebruik en heeft handige vakken waarin je je spullen georganiseerd op kunt bergen. De tassen van MICMAC bags staan bekend om hun uitstekende kwaliteit.

Laptoptassen in alle soorten, maten, kleuren en vormen

Voor elke ondernemer en elke stijl is een geschikte laptoptas te vinden. Houd je van een klassieke look? Kies dan voor een tas in een zwarte of bruine kleur. Leer is een perfect materiaal voor een klassieke professionele look. De tassen voor je laptop zijn veelzijdig en zijn dus ook in felle, bijzondere kleuren te vinden zoals gifgroen of zuurstokroze. Met een laptoptas in een felle kleur val je zeker op als ondernemer.

De veiligheid gaat voor

Het allerbelangrijkste van een laptoptas is de veiligheid. Een laptop is een dure aankoop en dient goed beschermt te worden. In een gewone tas is het risico groot dat je laptop beschadigt raakt. Op je laptop staan belangrijke documenten en waardevolle foto’s en filmpjes. Deze mogen natuurlijk niet verloren raken! Bewaar je laptop daarom altijd in een laptoptas van Burkely, MICMAC of DSTRCT. Zo is je laptoptas veilig gesteld én zie jij er super stijlvol uit. Een perfecte combinatie voor alle ondernemers.