Zoals veel huiseigenaren wel gemerkt hebben is er de afgelopen tien jaar veel veranderd op het gebied van verlichting. De gewone spaarlamp is ingewisseld voor de LED lamp. Ook is deze LED lamp niet langer een fel en ongezellig licht. Want een ongezellig licht is onacceptabel in gezellig Nederland. In deze blog schrijf ik over waarom LED verlichting een goede keuze is, en over waar je allerlei soorten LED verlichting kan kopen, namelijk op www.besled.nl. Na het lezen weet je meer over LED verlichting dan ooit tevoren!

Waarom LED verlichting de beste keuze is

Er is een reden waarom we in Nederland zijn gewisseld van spaarlampen naar LED lampen. LED verlichting heeft veel voordelen. De lampen blijven veel langer goed, ze gebruiken veel minder stroom, ze zijn op de lange termijn goedkoper in gebruik, ze zijn beter voor het milieu, ze zijn minder breekbaar en ze zijn in alle vormen en maten verkrijjbaar! LED verlichting is dus echt de verlichting van de toekomst!

LED downlights van www.besled.nl voor in je huis

Zoals de naam al een beetje verraad zijn LED downlights lampen voor in huis die vanaf boven op iets neer schijnen. Omdat het LED lampen betreft, weet je zeker dat de lampen erg energiezuinig zijn. Tegenwoordig kun je al bijna geen gewone verlichting meer kopen, wat enorm veel energie bespaard. Los van dat dat goed voor het milieu is, bespaar je er ook mee in je portemonnee. Ook betekent het lage energieverbruik dat je de lampen langer aan kan laten staan zonder bang te zijn dat ze doorbranden! Dat is ideaal voor als je de hele dag verlichting wil op bepaalde plekken, of als je gewoon niet bang wilt zijn voor kortsluiting in je lamp! De downlights zijn makkelijk te monteren, omdat er altijd een uitleg bij zit

www.besled verkoopt ook LED panelen voor op de zaak

Een LED paneel is letterlijk een paneel ledverlichting. De variant van 60×60 is 60 bij 60 centimeter. Het is dus eigenlijk een vierkante lamp. De panelen zijn heel dun, en lijken een beetje op plafond platen. De panelen zijn een nieuwe, moderne variant op de TL-buis bakken die vaak in scholen en openbare gebouwen hangen! Omdat de verlichting LED is, gaan de lampen erg lang mee, gebruiken ze weinig energie en zijn ze heel duurzaam! De omlijsting van het LED paneel is van alumnium. Dit geeft een zeer strakke en moderne uitstraling aan de verlichting. Omdat de panelen een nieuwe variant van TL-buizen zijn zijn ze uitermate geschikt om op te hangen in de zaak, of op het thuiskantoortje of werkhok! Zo is de ruimte altijd verlicht, wat goed werkt en ook veilig is, maar verbruik je weinig energie en heb je geen lampen in de weg hangen!