De rollenbaan wordt gebruikt bij het verplaatsen van lasten. Horizontaal of schuin gebruikt, wordt het gebruikt voor het ontvangen of verzenden van pakketten, bewegende onderdelen in een fabriek, enz. Ladingen verplaatsen zich in het vlak met behulp van rollen. Transportbanden zijn ook leverbaar als machine-in- of uitgangstafel. De diameter van de wielen is variabel en beïnvloedt het gewicht van de last die kan worden gedragen. Het frame en chassis zijn vaak versterkt om de veiligheid van de operator en de bescherming van vervoerde pakketten te garanderen.

 

Voordelen bij het kopen van rollenbaan!

Rollenbanen bieden een voordeel op het gebied van installatie, omdat ze bochten kunnen bevatten en daarom ook tijdens het buigen continu kunnen worden gelegd. Ongeacht de aard van uw activiteit, wat uw behoeften ook zijn, er zijn behandelingsoplossingen die perfect zijn aangepast aan uw zakelijke beperkingen, aan het soort producten dat moet worden vervoerd of getransformeerd. Kom dichter bij een bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwerp en de fabricage van industriële transportbanden die rekening houden met de realiteit van uw bedrijf, de beperkingen en de configuratie van uw magazijn om de ideale machines te installeren waarmee u de prestaties kunt verbeteren. van uw bedrijf.

 

Wanneer een rollenbaansysteem kopen?

De huidige evolutie van zakelijke markten en de globalisering van markten dwingen tot de noodzaak om automatiseringssystemen op te nemen om veel efficiëntere magazijnen te hebben om aan de hoge eisen van de moderne supply chain te voldoen. Deze trend zal de komende jaren in hoog tempo blijven toenemen. Of u een transportsysteem nodig heeft en welke transportband u nodig heeft, hangt af van wat u van het systeem verwacht en daarom moet u er rekening mee houden hoe het transportsysteem aan uw wensen voldoet.

 

Hoe het juiste type transportband kopen?

Het helpt om te zien welke het werk kunnen doen en de beste voordelen bieden. Dan komen de beperkingen. De beschikbare ruimte in productieomgevingen kan erg waardevol zijn. En hoewel transportbanden veel productiviteit kunnen toevoegen, kunnen ze ook andere bewerkingen hinderen. Controleer zorgvuldig de ruimte die ze innemen. Eenvoudigere, snellere en goedkopere transportbandsystemen zijn perfect. Hierdoor kan de bovenste ruimte van het bedrijf productief worden. Ongeacht de aard van uw activiteit, wat uw behoeften ook zijn, er zijn behandelingsoplossingen die perfect zijn aangepast aan uw zakelijke beperkingen, aan het soort producten dat moet worden vervoerd of getransformeerd. Kom dichter bij uw magazijnconfiguratie om de ideale machines te installeren waarmee u de prestaties van uw bedrijf kunt verbeteren.

Aarzel niet om de juiste transportband te kopen!

 

Bron: Eslogic